Ved du om Warmfiber papirisolering brænder?

Vi tester hvad der er fup eller fakta i den sag!

Læs mere

Endoskopkamera til inspektion af lukkede konstruktioner

Vores Endoskopkamera er ideelt til inspektion af lukkede konstruktioner

Læs mere

De skæve boliger

Isolering af vægge og lofter i nybyggeri i Kastrup

Læs mere

Nedrivning af mineraluld

Beskæftigelsesministeriet har gennemtrumfet et nyt regelsæt for nedrivning og fjernelse af mineraluldsprodukter med henblik på at optimere arbejdsmiljøet og samtidig minimere risikoen ved arbejdet med mineraluldsprodukter i byggebranchen.

"reguleringen af gammel mineraluld kommer op på niveau med kræftreglerne med visse undtagelser. Derfor vil der også være flere krav til arbejdsgiverne, som fx effektiv adskillelse af arbejdet fra andre arbejdspladser, og krav om afgrænsning og afmærkning af området med passende sikkerhedsskiltning."

Kilde: Beskæftigelsesministeriet

Når der således skal fjernes mineraluld fra loft, tag eller andre bygningskonstruktioner kræver det i fremtiden en sikkerhedsmæssig forsvarlig metode.

Vi tilbyder en løsning som kan minimere arbejdsbyrden og hjælpe med det rigtige arbejdsmiljø i forbindelse med nedrivning og håndtering af gammel isolering.

Læs mere

Efterisolering af loft

I rigtig mange parcelhuse er der sparsomt med isolering på loftet. Det giver unødigt varmetab og opleves ofte som om det trækker inde i huset.

Efterisolering af et loft er nok en af de billigste metoder til at opnå både et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Ønsker du et tilbud på isolering af loft kan vi formidle kontakt til en af vores  samarbejdspartnere i dit lokalområde. Du vil således blive kontaktet af en autoriseret isolatør, som kan komme med et tilbud på netop den isoleringsopgave, du har brug for hjælp til.

Med hensyn til loftisolering er det oftest det bedste at bruge papirisolering, da det er et fugtregulerende isoleringsmateriale, og du behøver således ikke at bekymre dig om dampspærre.

isolering af loft i parcelhus
Læs mere