Isolering af vægge og lofter i nybyggeri i Kastrup

De skæve boliger i Københavns Kommune

København Kommune bygger boliger til hjemløse eller andre borgere, som har svært ved at passe ind i traditionelle boligformer.  Boligerne går under betegnelsen De Skæve Boliger, og er en del af en ordning under Boligstyrelsen. Her har man igennem flere år ydet støtte til boligprojekter, der har til hensigt at give husly til borgere, som er udfordret på forskellig vis.

Boligselskabet KAB opfører boligerne i samarbejde med København Kommune, og EVD Ejendomme er hovedentreprenør på byggeriet af en del af de nye Skæve boligområder, og OHD Entreprise har ansvaret for isoleringen af boligerne. KAB, EVD Ejendomme har sammen med København Kommune fokus på bæredygtigt byggeri, og det indebærer blandt andet brugen af papirisolering.

Klik på Læs mere og se video om OHD Entreprises samarbejde med EVD Ejendomme og København Kommunes boligprojekt.OHD Entreprise udfører en række forskellige opgaver inden for byggebranchen.

Blandt andet har virksomheden specialiseret sig i indblæsning af papiruld fra Isodan. OHD Entreprise har et ønske om at bidrage til den grønne omstilling igennem de byggeprojekter som de deltager i.

Ved at bruge miljøvenlig Warmfiber Papirisolering minimeres COs aftrykket både i form af materialevalg, og selvfølgelig i form af et lavere varmeforbrug i bygningerne.

I videoen fortæller indehaver Oliver Deleuran om OHD Entreprises arbejde. Både generelt som byggefirma og i forhold til det konkrete byggeri af Skæve boliger.

isolering af vægge i de skæve boliger
indblæsning af papirisolering med cool machines isoleringsmaskine
Levering af warmfiber papirisolering til byggeplads i Kastrup
isolering af vægge med papirisolering


Tilbage