De skæve boliger

De skæve boliger i Københavns Kommune

København Kommune bygger boliger til hjemløse eller andre borgere, som har svært ved at passe ind i traditionelle boligformer.  Boligerne går under betegnelsen De Skæve Boliger, og er en del af en ordning under Boligstyrelsen. Her har man igennem flere år ydet støtte til boligprojekter, der har til hensigt at give husly til borgere, som er udfordret på forskellig vis.

Boligselskabet KAB opfører boligerne i samarbejde med København Kommune, og EVD Ejendomme er hovedentreprenør på byggeriet af en del af de nye Skæve boligområder, og OHD Entreprise har ansvaret for isoleringen af boligerne. KAB, EVD Ejendomme har sammen med København Kommune fokus på bæredygtigt byggeri, og det indebærer blandt andet brugen af papirisolering.

Klik på Læs mere og se video om OHD Entreprises samarbejde med EVD Ejendomme og København Kommunes boligprojekt.


Læs mere

Nedrivning af mineraluld

Beskæftigelsesministeriet har gennemtrumfet et nyt regelsæt for nedrivning og fjernelse af mineraluldsprodukter med henblik på at optimere arbejdsmiljøet og samtidig minimere risikoen ved arbejdet med mineraluldsprodukter i byggebranchen.

"reguleringen af gammel mineraluld kommer op på niveau med kræftreglerne med visse undtagelser. Derfor vil der også være flere krav til arbejdsgiverne, som fx effektiv adskillelse af arbejdet fra andre arbejdspladser, og krav om afgrænsning og afmærkning af området med passende sikkerhedsskiltning."

Kilde: Beskæftigelsesministeriet

Når der således skal fjernes mineraluld fra loft, tag eller andre bygningskonstruktioner kræver det i fremtiden en sikkerhedsmæssig forsvarlig metode.

Vi tilbyder en løsning som kan minimere arbejdsbyrden og hjælpe med det rigtige arbejdsmiljø i forbindelse med nedrivning og håndtering af gammel isolering.

Læs mere

Efterisolering af loft

I rigtig mange parcelhuse er der sparsomt med isolering på loftet. Det giver unødigt varmetab og opleves ofte som om det trækker inde i huset.

Efterisolering af et loft er nok en af de billigste metoder til at opnå både et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Ønsker du et tilbud på isolering af loft kan vi formidle kontakt til en af vores  samarbejdspartnere i dit lokalområde. Du vil således blive kontaktet af en autoriseret isolatør, som kan komme med et tilbud på netop den isoleringsopgave, du har brug for hjælp til.

Med hensyn til loftisolering er det oftest det bedste at bruge papirisolering, da det er et fugtregulerende isoleringsmateriale, og du behøver således ikke at bekymre dig om dampspærre.

isolering af loft i parcelhus
Læs mere

I februar måned sælger vi vores unikke Endoskopkamera til kr. 1.595 ex moms. Førpris er kr. 1.795 ex moms.

Inklusiv gratis fragt.

Ideelt til inspektion af hulmure eller andre lukkede konstruktioner.

Kontakt 5460 9006 eller brug vores kontaktformular. Klik her

Endoskop kamera til inspektion af hulmure i forbindelse med hulmursisolering
Læs mere