Efterisolering af loft

I rigtig mange parcelhuse er der sparsomt med isolering på loftet. Det giver unødigt varmetab og opleves ofte som om det trækker inde i huset.

Efterisolering af et loft er nok en af de billigste metoder til at opnå både et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Ønsker du et tilbud på isolering af loft kan vi formidle kontakt til en af vores  samarbejdspartnere i dit lokalområde. Du vil således blive kontaktet af en autoriseret isolatør, som kan komme med et tilbud på netop den isoleringsopgave du har brug for hjælp til.

Med hensyn til loftisolering er det oftest det bedste at bruge papirisolering, da det er et fugtregulerende isoleringsmateriale, og du behøver således ikke at bekymre dig om dampspærre.

isolering af loft i parcelhus
Læs mere

Nedrivning af mineraluld

Beskæftigelsesministeriet har gennemtrumfet et nyt regelsæt for nedrivning og fjernelse af mineraluldsprodukter med henblik på at optimere arbejdsmiljøet og samtidig minimere risikoen ved arbejdet med mineraluldsprodukter i byggebranchen.

Når der skal fjernes mineraluld fra loft, tag eller andre bygningskonstruktioner er det ofte forbundet med gevaldige sundhedsgener for arbejdsmiljøet.

Med en vakuumsuger fra Cool Machines er det muligt at reducere støvgener og minimere berøringen med den gamle og ødelagte mineraluld.

Såfremt der bruges en vakuumsuger er det betydeligt nemmere at efterleve de nye restriktioner for nedrivning af mineraluld.

På Beskæftigelsesministeriets hjemmeside beskrives det politiske tiltag for: regulering af arbejde med nedrivning og montering af mineraluld

Samtidig skriver netmediet Mestertidende.dk om samme politiske forlig i artiklen: Nye regler for håndtering af mineraluld og Gult kort til Mineraluld

Videnscenter for byudvikling Byens Ejendom gennemgår indholdet i forslaget til den nye bekendtgørelse for nedrivning og montering af mineraluld: ...tæt på niveau med asbest-håndtering

Se videoer og læs mere om Cool Machines serie af vakuumsuger.

De skæve boliger

De skæve boliger i Københavns Kommune

København Kommune bygger boliger til hjemløse eller andre borgere, som har svært ved at passe ind i traditionelle boligformer.  Boligerne går under betegnelsen De Skæve Boliger, og er en del af en ordning under Boligstyrelsen. Her har man igennem flere år ydet støtte til boligprojekter, der har til hensigt at give husly til borgere, som er udfordret på forskellig vis.

Boligselskabet KAB opfører boligerne i samarbejde med København Kommune, og EVD Ejendomme er hovedentreprenør på byggeriet af en del af de nye Skæve boligområder, og OHD Entreprise har ansvaret for isoleringen af boligerne. KAB, EVD Ejendomme har sammen med København Kommune fokus på bæredygtigt byggeri, og det indebærer blandt andet brugen af papirisolering.

Klik på Læs mere og se video om OHD Entreprises samarbejde med EVD Ejendomme og København Kommunes boligprojekt.


Læs mere