I rigtig mange parcelhuse er der sparsomt med isolering på loftet. Det giver unødigt varmetab og opleves ofte som om det trækker inde i huset.

Efterisolering af et loft er nok en af de billigste metoder til at opnå både et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Ønsker du et tilbud på isolering af loft kan vi formidle kontakt til en af vores  samarbejdspartnere i dit lokalområde. Du vil således blive kontaktet af en autoriseret isolatør, som kan komme med et tilbud på netop den isoleringsopgave, du har brug for hjælp til.

Med hensyn til loftisolering er det oftest det bedste at bruge papirisolering, da det er et fugtregulerende isoleringsmateriale, og du behøver således ikke at bekymre dig om dampspærre.

isolering af loft i parcelhus

I denne video præsenterer Andy og Jonas deres firma, og giver et indblik i løsningen af en opgave med loftisolering af et parcelhus.

Inden der indblæses papirisolering oven på den eksisterende isolering opsættes der vindpap, så der kan komme ventilationsluft mellem isolering og tag.

Derefter hæves gangbroen, så der er plads til i alt 400 mm isolering. Den nye gangbro bygges af materialer fra den eksisterende gangbro.

Til sidst udblæses der 200 mm papirisolering på hele loftet. Alt i alt er der nu 400 mm isolering på loftet. Brugen af papirisolering ovenpå den gamle mineraluld betyder at det ikke er nødvendigt at tjekke kvaliteten af den eksisterende dampspærre. Papirulden vil sørge for at opstigende fugt vil blive transporteret op til overfladen og her bliver den ventileret bort.Tilbage