Vi forhandler Cool Machines Vakuumsugere

Klik her og se vores udvalg af industrielle vakuumsugere

  • Ideel og hurtig til fjernelse isolering
  • Robuste og driftsikre maskiner
  • Neddeler samtidig isoleringen så den fylder minimalt
  • Minimere støv- og arbejdsgener ved håndtering af mineraluld
  • Cool Machines er mangeårig producent af industrielle vakuumsugere

Se vores tilbud på en Monster Vac - til fjernelse af hele batts!

isoleringssuger setup fjerne isolering fra loft
isoleringssuger med opsamlingssæk
klargøring af isoleringssuger til loft
fjerne isolering loft

Isoleringssugere i høj kvalitet til enhver type opgave. Vores serie af kraftfulde isoleringssugere fra Cool Machines er den ideelle løsning til fjernelse af løsfiber isoleringsmaterialer, granulater, Leca nødder m.m.

Skal du have fjernet gammelt isoleringsmateriale inden du erstatter med ny isolering er en tørsuger eller vakuumsuger en rigtig god løsning. Du sparer tid, og du undgår at komme i fysisk kontakt med den gamle isolering.

Isoleringssugerne bruges også i forbindelse med vandskader samt brand- og stormskader, hvor maskinen er en afgørende hjælp i arbejdet med at fjerne fugtig og beskidt isolering.

Kan også bruges i gartnerier til fjernelse af muld eller spagnum.

Vakuumsugerne fås både eldrevne og med brændstofmotor. De er transportable samt nemme at håndtere og betjene. Leveres som komplette løsninger med alt nødvendigt udstyr; stenfælde, slanger, sugemundstykker, spændebånd etc.

Unikke opsamlingssække til affaldsmateriale med plads til 2 m3 betyder, at der er optimalt styr på affaldet.Vi har også sække specialkonstrueret til åbne container, og kan samtidig vejlede om specifikke containerløsninger.

Læs mere her her om vores isoleringssugere.

Eller kontakt os for mere information
Charge Vac 10 hk er en virkelig effektiv elektrisk isoleringssuger, som er ideel til opgaver, hvor der ikke må være støjgener og hvor er nem adgang til strøm. Driftssikker maskine med få serviceomkostninger.

Læs mere om Charge Vac 10 hk


Premium Vac 16 hk er en af vores mest solgte industri vakuumsuger til fjernelse af isolering. Med en benzindreven motor er mobiliteten i top, og oprydning efter brand-, storm-, og vandskader kan klares hurtigt.

Læs mere om Premium Vac 16 hk
Monster Vac 23 hk er en ekstremt kraftfuld vakuumsuger som kan fjerne isolering i højt tempo, og er bygget til vedvarende brug. Velegnet til nedrivningsopgaver, skadeservice og den professionelle isolatør.

Læs mere om Monster Vac 23 hk

Serien af vakuumsugere fra Cool Machines