Papirisolering til indblæsning med isoleringsmaskine

Ved køb af papirisolering hos ISODAN kan du tilbyde dine kunder et produkt med optimale isoleringsegenskaber og et stærkt fokus miljø og bæredygtighed.

Når du bruger løsuldsfiber frem for batts isolering slipper du for spild og rester af afskæring, og ved at bruge isoleringsmaskine til indblæsning undgår du unødige løft af isoleringsmaterialer. Al håndtering af materialerne kan foregå i gadeplan.

Warmfiber papirisolering kan bruges til isolering på lofter, i tagkonstruktioner, hulmure, etageadskillelser, skunke samt i andre tørre konstruktioner

Ved brug af Warmfiber slipper du for spild og rester af afskæring, og ved at bruge isoleringsmaskine til indblæsning undgår du unødige løft af isoleringsmaterialer. Al håndtering af materialerne kan foregå i gadeplan.


Vi anbefaler at man bruger professionelle isolatører til indblæsning af isoleringsmaterialer. Ønsker du at blive autoriseret isolatør hos ISODAN, så kontakt os for yderligere information.

Warmfiber Papirisolering er samtidig din garanti for et godt arbejdsmiljø uden kløe og hudirritation.

Spar tid og penge - bemærk at Isodan Warmfiber har en af markedets laveste densiteter. Se vores brochure her.

Eksempel: Løst udblæst på loft = 28 kg/m3 - hverken mere eller mindre.

Warmfiber leveres på palle med 36 pakker. Hver pakke vejer 16 kilo.

Palle mål: L160 x B120 x H248 cm

Pallerne er pakket ind i folie, men vi anbefaler at pallerne opbevares tørt.

warmfiber papiruld til isolering og udblæsning

Isolering af loft og tag

Vores pakker med Warmfiber Papirisolering er nemme at håndtere, og isoleringsmaskinen kan styres med fjernbetjening af isolatøren på loftet.

For et godt resultat er det vigtigt at isoleringsmaskinen hurtigt kan neddele materialet, så der kommer et jævnt og godt flow i slangen.

Opriverakslerne i en CM-1500 er designet til hurtig neddeling af granulaten, og Warmfiber Papirisolering er pakket så det nemt løsnes og falder ned i luftslusen.


Fremstilling af Warmfiber papirisolering

Papirisoleringen er baseret på genanvendt papir, som stammer fra avisproduktion. Papiret produceres primært af det, der betegnes som u-cirkulerede aviser og fraskær. Det vil sige aviser, som aldrig har forladt trykkerierne samt fraskæret af de yderste centimeter af papirbanerne, som aviserne bliver trykt på. Papirindholdet er således af en ensartet og ren kvalitet. Ydermere er papiret som trykkerierne leverer til fremstilling af Warmfiber i stor udstrækning certificeret med Svanemærket.

Produktet er godkendt efter fælles EU regler og godkendelser for isoleringsprodukter, det vil sige ETA godkendt. Ydermere giver vi, sammen med producenten, Livstidsgaranti på produktets holdbarhed og egenskaber.


Luftmodstand i papirisolering

Strukturen i Warmfiberen er meget lufttæt, op til 25,2 kPa•s/m2, hvilket kraftigt reducerer luftgennemstrømningen og dermed varmegennemstrømningen i materialet. Se dokumentation her. Netop ved loftisolering, hvor vindpåvirkningen er stor, har tætheden og luftgennemstrømningen en stor betydning for det faktiske energiforbrug til opvarmningen.

Desværre indgår vindfaktoren ikke i den måde, hvorpå man fastsætter de forskellige materialers isoleringsværdi. Men det skønnes at alt efter konstruktionstypen og vindpåvirkningen, kan der været op til 40% forskel på energiforbruget afhængigt af isoleringsmaterialets luftmodstandsevner.

papiruld på loft virker støjreducerende

Livstidsgaranti


Vi står naturligvis
fuldt og helt inde for produktgarantien af vores Warmfiber papirisolering.

Producenten yder således livstidsgaranti på produktet, det vil sige at vi står inde for, at produktet som minimum har samme levetid som den konstruktion materialet indgår i. Se Garantibevis her.

Se alle datablade og teknisk information om Warmfiber papirisolering, klik her.


Tilbage