Papirisolering til indblæsning med isoleringsmaskine

Ved køb af papirisolering hos ISODAN kan du tilbyde dine kunder et produkt med optimale isoleringsegenskaber og et stærkt fokus miljø og bæredygtighed.

Når du bruger løsuldsfiber frem for batts isolering slipper du for spild og rester af afskæring, og ved at bruge isoleringsmaskine til indblæsning undgår du unødige løft af isoleringsmaterialer. Al håndtering af materialerne kan foregå i gadeplan.

Warmfiber papirisolering kan bruges til isolering på lofter, i tagkonstruktioner, hulmure, etageadskillelser, skunke samt i andre tørre konstruktioner

Indblæsning med papirisolering er betydeligt hurtigere end isolering med batts. Samtidig er du sikker på at isoleringsmaterialet slutter tæt om rør, ledninger eller andre installationer.

Warmfiber papirisolering er et anerkendt produkt både på det danske og svenske marked.


Kontakt os for pris på levering af Warmfiber papirisolering

Tlf 5460 9006 eller udfyld vores kontaktformular og vi ringer til dig.

Fragtfri levering uanset antal paller.

Vi har altid papirisolering på lager til hurtig levering i hele Danmark.Vi anbefaler at man bruger professionelle isolatører til indblæsning af isoleringsmaterialer. Ønsker du at blive autoriseret isolatør hos ISODAN, så kontakt os for yderligere information.

Warmfiber Papirisolering er samtidig din garanti for et godt arbejdsmiljø uden kløe og hudirritation.

Spar tid og penge - bemærk at Isodan Warmfiber har en af markedets laveste densiteter. Se vores brochure her.

Eksempel: Løst udblæst på loft = 31 kg/m3 - inkl. 10% sætning.

Warmfiber leveres på palle med 36 pakker. Hver pakke vejer 16 kilo.

Palle mål: L160 x B120 x H248 cm

Pallerne er pakket ind i folie, men vi anbefaler at pallerne opbevares tørt.

warmfiber papiruld til isolering og udblæsning

Vigtige info om Warmfiber papirisolering

  • Lambdaværdi: 0,037 W/(m*K)


  • Brandklasse: D-s1, d0

Gælder når Warmfiber papirisolering har en densitet på 28 til 60 kg/m3, og indgår i følgende konstruktion: Gipsbeklædning med densitet på ≥ 510 kg/m3 , Brandklasse A1 eller A2-s1, d0 eller træbeklædning på ≥ 10 mm, og med en densitet på ≥ 510 kg/m3

Kan ovenstående ikke opfyldes har Warmfiber papirisolering Brandklasse E ved en densitet på 28 - 55 kg/m3, med en tykkelse på ≥ 40 mm


  • Densitet på loft, tag og væg

≥28 kg/m3 - Vandret loft samt taghældning under 15° + 10 % i sætning
≥36 kg/m3 - Taghældning 0° - 25° + 10 % i sætning
≥42 kg/m3 - Taghældning >25° - 45° - ingen sætningstillæg
≥46 kg/m3 - Lodret væg 90° - ingen sætningstillæg


EPD - Miljøvaredeklaration

Environmental Product Declaration (EPD) eller på dansk Miljøvaredeklaration  indeholder information om miljøpåvirkningen af Warmfiber papirisolering over hele dets livscyklus. En livscyklus omfatter alle faser af produktets liv, lige fra råvareudvinding, produktion, brug og vedligeholdelse til affaldsbehandling.

EPD'en er udarbejdet i overensstemmelse med internationalt anerkendte standarder, EN 15804+A2 og ISO 14025, og den leverer kvantitative data om forskellige miljøaspekter ved produktet. Dette omfatter information om energiforbrug, vandforbrug, luftemissioner, affaldsproduktion og andre miljøpåvirkninger.

Formålet med EPD'en er at sikre gennemsigtig og pålidelig information om miljøpåvirkningen af Warmfiber papirisolering. Dette kan hjælpe med at træffe informerede beslutninger ved køb af produktet og ikke mindst fremme bæredygtighed i produktion og forbrug.

Se alle datablade for Warmfiber, klik her.


Isolering af loft og tag

Vores pakker med Warmfiber Papirisolering er nemme at håndtere, og isoleringsmaskinen kan styres med fjernbetjening af isolatøren på loftet.

For et godt resultat er det vigtigt at isoleringsmaskinen hurtigt kan neddele materialet, så der kommer et jævnt og godt flow i slangen.

Opriverakslerne i en CM-1500 er designet til hurtig neddeling af granulaten, og Warmfiber Papirisolering er pakket så det nemt løsnes og falder ned i luftslusen.


Fremstilling af Warmfiber papirisolering

Papirisoleringen er baseret på genanvendt papir, som stammer fra avisproduktion. Papiret produceres primært af det, der betegnes som u-cirkulerede aviser og fraskær. Det vil sige aviser, som aldrig har forladt trykkerierne samt fraskæret af de yderste centimeter af papirbanerne, som aviserne bliver trykt på. Papirindholdet er således af en ensartet og ren kvalitet. Ydermere er papiret som trykkerierne leverer til fremstilling af Warmfiber i stor udstrækning certificeret med Svanemærket.

Produktet er godkendt efter fælles EU regler og godkendelser for isoleringsprodukter, se Declaration of Performance. Ydermere giver vi, sammen med producenten, Livstidsgaranti på produktets holdbarhed og egenskaber.


Luftmodstand i papirisolering

Strukturen i Warmfiberen er meget lufttæt, op til 25,2 kPa•s/m2, hvilket kraftigt reducerer luftgennemstrømningen og dermed varmegennemstrømningen i materialet. Se dokumentation her. Netop ved loftisolering, hvor vindpåvirkningen er stor, har tætheden og luftgennemstrømningen en stor betydning for det faktiske energiforbrug til opvarmningen.

Desværre indgår vindfaktoren ikke i den måde, hvorpå man fastsætter de forskellige materialers isoleringsværdi. Men det skønnes at alt efter konstruktionstypen og vindpåvirkningen, kan der været op til 40% forskel på energiforbruget afhængigt af isoleringsmaterialets luftmodstandsevner.

papiruld på loft virker støjreducerende

Livstidsgaranti


Vi står naturligvis
fuldt og helt inde for produktgarantien af vores Warmfiber papirisolering.

Producenten yder således livstidsgaranti på produktet, det vil sige at vi står inde for, at produktet som minimum har samme levetid som den konstruktion materialet indgår i. Se Garantibevis her.

Se alle datablade og teknisk information om Warmfiber papirisolering, klik her.


Tilbage