Isoleringsmaskiner til indblæsning af isolering

  • Isoleringsmaskiner af bedste kvalitet til absolutte attraktive priser.
  • Cool Machines er lig med super ydeevne og høj kapacitet.
  • Indblæsningsmaskiner til alle typer opgaver og til alle løsfibermaterialer - glasuld, stenuld (rockwool), papirisolering, træfiber, EPS mfl.
  • Vi kan tilbyde attraktive leasingaftaler for isoleringsmaskiner og udstyr..
Isoleringsmaskine, indblæsningsmaskiner og indblæsning af isolering

Cool Machines er den optimale kombination af knowhow, design, driftssikkerhed og fysisk kompakthed. Isoleringsmaskinerne er bygget til indblæsning af isolering og kan bruges til alle typer opgaver, såsom hulmursisolering, loft, gulve og tagkonstruktioner.

Alle Cool Machines er CE godkendt og designet med henblik på styrke: Kraftig dimensioneret motorer, gear, aksler og lejer samt høje kapaciteter og betjeningsvenlighed. Isoleringsmaskinerne fås med langtrækkende trådløs fjernbetjening = indblæsning af isolering kan nemt kontrolleres direkte ved opgaven.

Vi har indblæsningsmaskiner i flere forskellige størrelser og med varierende kapacitet. Så uanset om du er nystartet isolatør eller allerede driver en omfattende professionel isoleringsvirksomhed, så har vi en isoleringsmaskine, der kan imødekomme de fleste ønsker til indblæsning af isolering.

ISODAN er europæisk distributør af Cool Machines, som fremstilles i USA. Maskinerne er udviklet og designet af Dave KRENDL, som siden 1980 har været absolut markedsførende indenfor udvikling og produktion af indblæsningsmaskiner.

Vi køber gerne din brugte isoleringsmaskine, og kan også bytte ved køb af ny maskine.

Kontakt os for at få et konkret leasingtilbud.